Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Sve informacije dobijene putem ovog bloga su isključivo zabavnog karaktera. Ja ne dajem medicinske, pravne niti bilo kakve druge profesionalne savete. Sve što delim su moja lična mišljenja. Ukoliko koristite bilo koju informaciju dobijenu putem ovog bloga, to radite na sopstvenu odgovornost. Sve informacije dobijene putem ovog bloga su isključivo za ličnu upotrebu.

Autorska prava

Sav tekst i slike na ovom sajtu, ako nije drugačije naznačeno, su moje vlasništvo. Volim kada delite ono što napišem! Slobodni ste da upotrebite jednu ili dve slike uz davanje potpunih zasluga ovom blogu i uz postavljanje tačnog izvora sadržaja. Nemojte ni na koji način menjati moje slike (isecati, editovati, skidati/isecati watermarkvodeni žig) bez mog pismenog pristanka. Nemojte kopirati i objavljivati moj tekst bez mog pismenog odobrenja. Sve besplatne liste za štampanje dobijene putem ovog bloga su isključivo za ličnu upotrebu.

Nisam odgovorna za nezakonitu upotrebu ili kršenje autorskih prava za slike koje koriste čitaoci i pretplatnici (subscribers).

Privatnost

Neću prodati vaše lične i kontakt informacije, niti ću ih staviti na spam liste. Nisam odgovorna za dela i praksu koju sprovode čitaoci i komentatori na ovom blogu, koja se tiču ovoga. Informacije o vašim posetama ovom blogu koristim za analizu i optimizaciju vašeg korisničkog iskustva putem upotrebe kolačića. Upotrebu kolačića možete isključiti u bilo kom trenutku, tako što ćete promeniti podešavanja svog web pretraživača.
Nisam odgovorna za objavljivanje sadržaja ovog bloga na drugim sajtovima i blogovima koji su izvršeni bez mog pismenog pristanka.

Komentari posetilaca

Iako cenim svačije mišljenje, ukloniću svaki komentar za koji procenim da je neprimeren, zlonameran ili spam. Budite fini! Ovo nije mesto za grubu kritiku i negativnosti.

Zadržavam prava

Zadržavam pravo da izmenim fokus mog bloga, da ga ugasim, prodam ili izmenim uslove korišćenja po svom ličnom nahođenju.Ova pravila su podložna izmenama bez prethodnog obaveštenja. Izmene su poslednji put napravljene 13/11/2015.