Aug 11, 2016

Around The Web – Povratak u školu

Sezona povratka u školu uskoro počinje, u to ime podeliću sa vama neke od meni omiljenih "uradi sam" i organizacionih projekata sa svih krajeva interneta.

Počnimo sa organizacijom školskog pribora... 


Počnimo od organizovanja školskog pribora. Možete pronaći toliko mnogo odličnih ideja za organizovanje pribora (na radnom stolu, u fiokama, na polici, zidu...), prosurfujte Pinterestom i pronađite onu koja najviše odgovara vašem detetu.


Obožavam Alehandra.tv i preporučujem sve njene savete i trikove u vezi organizacije, ali s obzirom da danas pričamo o školi ističem jedan od njenih videa koji se tiče organizovanja "korpice sa pregradama". Ovaj tekst vam pokazuje kako možete napraviti korpicu od stare metalne kutije i od kartonske kutije.

Ukoliko ste više za organizator na radnom stolu ili u fioci, pročitajte ovaj tekst o tome kako da napravite jedan od starih kutija.


Za organizovan pribor u pokretu tj. školi detetu treba peronica...


Za organizovan pribor u pokretu tj. u školi, detetu treba peronica. Ukoliko želite da je napravite sami evo odličnog pojašnjenja. Budite kreativni i napravite unikatnu peronicu.A šta je sa svim papirima koji dolaze i odlaze u/iz škole, pitate?! Imam rešenje...


Šta je sa svim papirima koji idu u školu i dolaze iz škole, pitate me?! Ne brinite, čuvam vam leđa. Kako bi održali korak u svakodnevnom životu možete napraviti tzv. komandni centaru ovom tekstu ćete videti kako.

Sve papire koje želite da zadržite možete skladištiti na veoma efikasan način, kako je to uradila, tako talentovana, Jen sa bloga "I heart Organizing".


A sada malo ukrašavanja...


A sada da malo pričamo o dekorisanju. Pronašla sam dve simpatične ideje za ukrašavanje sveski. Jedna je korišćenjem ukrasnog papira i lepka za dekupaž, a druga je štampanjem i bojanjem papira iz bojanke.


Još jedna stvar...


Želim da spomenem još jedan "uradi sam" projekat – kako da napravite torbu za užinu! Ne znam zašto, ali mnogo sam se oduševila kada sam naišla na ovo pojašnjenje i nisam mogla da propustim priliku da ga podelim sa vama.{linking to these Link Parties}
"Best of the Weekend" at Little Miss Celebration
"The Creative circle" at A Designer At Home and Seeking lavender lane
"Link Party Palooza" at The 36th Avenue
"The Creative Collection" at The Crafted Sparrow