Sep 27, 2015

Šta se krije u zamrzivaču?!

Kako bih sebe ubacila u mod velikog (jesenjeg) spremanja uradila sam jedan mali projekat. Mali, ali vredan, jer i najmanji mogući projekti imaju moć da pokrenu lavinu i daju vam vetar u leđa za neke veće poduhvate…a i, u poverenju, odlažem ga već neko vreme, iako mi je preko potreban – ali psssstt nemojte nikome reći!

U pitanju je lista namirnica koje imam u zamrzivaču i količine u kojima ih imam. Ide zima, a otvoriti zamrzivač i tražiti gde je ono pile/grašak/kolači-koje-nisam-sakrila-od-sebe, da bih posle pet minuta i prevrnutog zamrzivača zaključila da su potrošeni…zimi…nema šanse…brrrr, leti još i nekako. :)

Lista namirnica u zamrživaču

Pošto vas volim podeliću listu sa vama… :)Radi lakšeg snalaženja podelila sam je u grupe. Potrebno je popisati sve namirnice koje su u zamrzivaču (i redovno ažurirati listu) i uz pomoć kružića popisati količinu svake pojedinačne namirnice.

Lista namirnica u zamrživaču


Moj sistem za količinu namirnica je - koliko je pakovanja pojedinačne namirnice u zamrzivaču, toliko je kružića precrtanih kosom crtom, a sa svakim potrošenim pakovanjem, jedan po jedan, kružić dobija i drugu kosu crtu tj. znak X.

Srećno!