Sep 15, 2014

Liste za đake i njihove roditelje

Počela je nova školska godina – vreme za sticanje novih znanja, za sklapanje novih prijateljstava i stvaranje uspomena, ali i vreme brojnih obaveza. Idealno vreme za nove liste, kako biste bili što organizovaniji i na vrhu zadatka. :)

Školska godina donosi mnogo obaveza đacima, ali i njihovim roditeljima. Nove informacije neprestano pristižu, od datuma testova i projekata, preko roditeljskih sastanaka, do izleta i ekskurzija.

Kako ne bi došlo do propusta neophodno je imati sistem organizacije. Sve bitne informacije unesite u mobilni telefon u obliku napomene ili se držite staromodnog zapisivanja na papir (moje omiljeno). Naučite dete da bude organizovano i da vodi evidenciju o predstojećim obavezama i događajima, kako bi na vreme i adekvatno reagovalo.

Za sve ljubitelje sistema „olovka i papir“ sastavila sam liste za važne informacije.
Za đake – mesečni kalendar za beleženje svih školskih obaveza, a za roditelje listu za beleženje potrebnih informacija iz škole.

Isplaniraj mesec


Liste za đake i njihove roditelje

Koji je vaš savet za pamćenje važnih informacija iz škole?

Zanima me i da li više volite sistem "olovka i papir" ili ste prihvatili novu tehnologiju pa za beleške i podsetnik koristite mobilni telefon?

Srećno!