Jul 31, 2014

Nove liste: Plan obroka, mesečni i nedeljni planer i dr.

Zaživela je nova stranica na blogu! U pitanju je stranica posvećena listama (i sličnom) koje pravim za sebe i vas. Na njoj možete pronaći i preuzeti sve liste namenjene vama na poklon. Preuzmite ih, odštampajte i uživajte u njihovom korišćenju!

Danas, na postojeće, dodajemo nove liste.

Nove liste: Plan obroka, mesečni i nedeljni planer i dr.U pitanju su:

Plan obroka – olakšajte sebi proces kuvanja i unapred isplanirajte i upišite obroke i spisak za kupovinu sastojaka koji vam nedostaju.

Mesečni planer – zabeležite sve što trebate uraditi i sve čega se trebate setiti u tekućem mesecu. Nemojte se opterećivti pamćenjem rođendana, termina sastanaka i zakazanih lekarskih pregleda, roka za plaćanje računa i sličnog – zapišite.

Nedeljni planer – dobro dođe za detaljniji prikaz mesečnog planera. Utvrdite šta je sve neophodno i poželjno uraditi u toku dolazeće sedmice i zapišite to. Napravite sebi plan kako biste bili spremni i na nivou zadatka.

Dnevni planer – zapišite dnevne obaveze i beleške, ne opterećujte se držanjem svega toga u glavi.

Korisnička imena i lozinke – ukoliko ste prijavljeni na veći broj sajtova, društvenih mreža, imate više mailova, ume da bude pravi izazov zapamtiti sve te lozinke i korisnička imena. Naročito kada ih, iz bezbednosnih razloga, s vremena na vreme promenite (ukoliko to ne radite - počnite). Zapišite ih sve na jednom mestu, ali imajte na umu i bezbednost pa dobro čuvajte dokument sa tako važnim informacijama (a možete i da pišete u šiframa :)).

Liste možete preuzeti na linkovima ispod slika ili na stranici sa svim listama.

Plan obroka


Isplaniraj mesecSrećno!